‘Over toekomstbestendig digitaliseren’

‘Over toekomst-bestendig digitaliseren’

Duurzaam digitaal

‘Over toekomstbestendig digitaliseren’


Digitalisering heeft ingegrepen op vrijwel alle aspecten van onze samenleving. Voor overheden is de werkwijze en dienstverlening radicaal veranderd. Eén ding is duidelijk: digitalisering is here to stay. We hebben al een forse digitale transitie achter de rug, en zitten daar nog volop in. Maar waar willen we eigenlijk naartoe? Wat moeten we als overheid en als gemeente eigenlijk doen om ‘goed’ en toekomstbestendig te digitaliseren?

Deze verandering naar een duurzame digitale toekomst gaat niet over een nacht ijs en bovenal, we kunnen het niet alleen. Gemeente Groningen is op zoek naar hoe een duurzame vorm van digitalisering eruit kan zien. Daarom gaan we meerdere kennis evenementen, lezingen en congressen organiseren. Hierin delen we informatie, leren we van elkaar en inspireren we elkaar. Want die duurzame toekomst, die bouwen we samen.

 

Hack050

22 oktober | Oosterpoort Groningen

 

Voor wie?


Duurzaam Digitaal Groningen is opgezet voor alle professionals die werken aan digitalisering van de gemeente en andere instanties uit de (semi)publieke sector. Daarmee waarschijnlijk ook voor jou, want digitalisering raakt ons allemaal, van beleidsmedewerkers, tot BI-specialisten, van informatie adviseurs tot managers & bestuurders.

Met dit initiatief willen we van elkaar leren en inspireren en de samenwerking tussen noordelijke instanties bevorderen.